Hypotheek

Advies, regelen en verzorgen en nazorg.

Woongenot

Alles draait om uw woongenot. Bij Hypotheek Advies Kantoor draait alles er om dat u lekker en onbezorgd kunt wonen. 

U wilt nu eenmaal een huis kopen en dat u daarvoor een hypotheek nodig heeft, dat is onze zorg.

Regelen product

Bij ons draait het niet alleen om het afsluiten van de hypotheek, maar om het bieden van een  complete en bovenal passende oplossing.

Om die reden denken we graag op een creatieve wijze.

We zetten door

We gaan op een creatieve wijze samen met u aan de slag zodat u straks wel dat ene geweldige huis, dat elders niet mogelijk was wél kunt kopen! 

We gaan namelijk verder waar anderen stoppen of geen oplossing bieden. 

Modern kantoor

 Hypotheek Advies Kantoor is een modern advieskantoor dat helemaal past bij deze tijd. Wij kunnen voor vrijwel elk probleem een oplossing bieden. Dit op het gebied van leven, schade en financieringen.

Onafhankelijk

Hypotheek Advies Kantoor valt onder geen enkele paraplu en heeft geen aandeelhouders. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van een geheel onafhankelijk advies.

Informeer naar de mogelijkheden. 

Risico's in kaart

Er zijn een aantal risico’s waardoor u in de problemen kunt komen met de betaalbaarheid van uw hypotheek. Denk aan ziekte, overlijden. Hypotheek Advies Kantoor brengt deze risico’s in kaart zodat er een passende oplossing voor kan worden geboden. Een geruststellende gedachte.

Onze werkwijze

U staat centraal

In onze werkwijze staat u centraal en niet onze producten en diensten. Het persoonlijk aspect is een belangrijk speerpunt in onze dienstverlening. Het draait immers niet om ons, maar om u en de gewenste oplossing. Om die reden komen graag persoonlijk bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving waar u zich het prettigst voelt. Ook buiten kantoortijden. 

Hieronder treft u ons stappenplan aan.  

Vrijblijvende kennismaking.

Nodig ons uit voor een eerste gesprek. Tijdens het gesprek, dat geheel vrijblijvend en ter kennismaking is, kijken we of een klik hebben met elkaar. We vertellen u op eenvoudige wijze hoe alles in elkaar steekt en hoe wij te werk gaan. Ook wordt er beoordeeld of uw wens haalbaar is zodat u weet als u ons de opdracht geeft dat er een goede kans van slagen is.

Oplossing op maat

Wanneer u besluit om zaken met ons te gaan doen gaan we een start maken met de inventarisatie. Daarbij gaan we bekijken of en hoe uw wensen passen bij hetgeen we kunnen bieden. Wij denken daarin op creatieve wijze met u mee, zodat we samen komen tot de meest optimale oplossing die het beste aansluit bij uw wensen en uw behoeften.

Compleet pakket

Hypotheek Advies Kantoor begeleidt u gedurende het gehele traject. Wij zijn immers van mening dat enkel een hypotheek afsluiten geen passende oplossing is. Oplossingen zitten hem juist in het totale plaatje wat als resultaat geeft: onbezorgd wonen. Na het verzorgen hiervan gaan we verder met het periodieke onderhoud.