Modern kantoor met veel ervaring

Hypotheek Advies Kantoor is een modern en vernieuwend kantoor met jaren lange ervaring in de financiële dienstverlening. Onze medewerkers zijn al sinds 2002 werkzaam in deze markt. Een schat aan ervaring zodat ze exact weten hoe het er aan toe gaat in de financiële sector. 

Ze zijn zeer goed op de hoogte van alle wet- en regelgevingen en spelen hier direct in op alle veranderingen die daarmee gepaard gaan. Daardoor zijn wij uitstekend in staat om uw behoeften in kaart te brengen en deze te vertalen naar de juiste oplossingen. 

 

Hypotheken Verzekeringen Kredieten
Hypotheken Verzekeringen Kredieten

Onafhankelijk, zelfstandig en up to date.

Passie voor ons vak is wat ons drijft.

Onze grootste drijfveer is onze passie voor het vak. De passie vormde voor ons dan ook de aanleiding voor het oprichten van een eigen, onafhankelijk advieskantoor voor hypotheken, kredieten, levens- en schadeverzekeringen

Uitdagend vak

We bevinden ons in een zeer uitdagend vak dat continue onderhevig is aan vele veranderingen. Wat vandaag actueel is, is morgen alweer gedateerd.

Zelfstandigheid

Dankzij onze zelfstandigheid kunnen we onze eigen koers bepalen. En juist dat aspect geeft ons, maar vooral u, veel vrijheid.

We denken graag met u mee

Creativiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daaronder verstaan we dat wij met u meedenken om zo samen tot een passende oplossing te komen die anderen u niet kunnen bieden.

Hypotheken Verzekeringen Kredieten

Hokjes denken?

Wij denken en geloven niet in hokjes, maar hebben juist de drang om buiten de hokjes te treden. Zo zijn we in staat om de best passende oplossingen te bieden.

Hypotheken Verzekeringen Kredieten

Privacy

Uw privacy is voor ons belangrijk, Wij zullen er dan ook alles aan doen om deze te waarborgen. Lees hier ook onze Privacyverklaring 

Hypotheken Verzekeringen Kredieten

Transparant over kosten

Wij geven u vooraf de informatie wat u aan kosten mag verwachten, geen verassingen achteraf.

Advies met bewezen kwaliteit

Hypotheek Advies Kantoor is een gecertificeerd kantoor dat de meest recente wet- en regelgeving toepast. Voor u als consument betekent dat simpel gezegd betere kwaliteit van het advies. 

Zo gaan onze adviseurs periodiek een verplichte training met afsluitend een toets element waarvoor met een voldoende moet halen om het diploma geldig te houden. 

Om onze kwaliteit te waarborgen hebben we verder ook interne regels opgesteld voor onze adviseurs op gebied van betrouwbaarheid, mededelingsplicht, integriteit en privacywetgeving.