Schade verzekeringen

 

Schade verzekeringen van bijna alle maatschappijen.

 

Voor schade verzekeringen bent u op het juiste adres. Hypotheek Advies Kantoor heeft samenwerkingsverbanden met nagenoeg alle verzekeraars. Sommige rechtstreeks en anderen via een service provider. Hiermee kunnen wij een zeer goed vergelijk maken tussen de diverse verzekeraar. Dit doen we op kwaliteit, voorwaarden en prijs.

Soorten schade verzekeringen.

 

Hieronder leest u meer over de diverse soorten verzekeringen. Indien u op het betreffende hokje klikt gaat er een verzekeringskaart open van Unigarant waarin uitgelegd wordt waarvoor u wel en niet verzekerd bent bij schade.

 

Hypotheken Verzekeringen Kredieten
Hypotheken Verzekeringen Kredieten

Opstal verzekering

Indien u een eigen huis heeft dan is een opstal verzekering wel aan te bevelen. Indien er een hypotheek op rust dan is deze zelfs verplicht!

Hypotheken Verzekeringen Kredieten

Inboedel verzekering

Een inboedel verzekering is niet verplicht. Het is zeker wel aan te raden. U heeft al snel voor 10 duizenden euro’s aan spullen in huis staan.

Hypotheken Verzekeringen Kredieten

Aansprakelijkheid

Een verzekering die niet verplicht is in NL echter het wel zou moeten worden. Wat te denken van een dakpan welke van uw huis waait en op een voorbijganger valt….

Hypotheken Verzekeringen Kredieten

Reis verzekering

Deze is zelf samen te stellen met vele opties. Denk aan medische kosten, rechtsbijstand, wintersport. Een aanrader als u op vakantie gaat in binnen of buitenland.

Hypotheken Verzekeringen Kredieten

Rechtsbijstand

Een verzekering welke u bij kan staan bij juridische conflicten. Geheel op maat samen te stellen naar eigen behoefte. Wat u niet nodig heeft hoeft niet.

Hypotheken Verzekeringen Kredieten

Auto verzekering

De W.A. is verplicht zodra de auto op uw naam staat! Ook al rijdt u er niet mee! De verzekering is verder uit te breiden met diverse opties zoals diefstal, schade door eigen gebrek etc.

Hypotheken Verzekeringen Kredieten

Via deze site is het mogelijk om uw schade verzekering te berekenen en aan te vragen.

Op onze website worden verzekeringen van Unigarant aangeboden. Een verzekeraar met uitstekende voorwaarden en scherpe prijssteling. Klik op onderstaande link en vraag uw offerte aan. Wij controleren deze nog na ontvangst. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen van een andere maatschappij. Neem daarvoor contact met ons op.

Bereken en vraag uw verzekering aan middels onderstaande buttons